Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Обучение

Успешната кариера зависи от самоосъзнатостта

Трябва да разбереш в какво си добър и какво ти доставя удоволствие, твърди Радина Недялкова

1
 
1
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Уважавам активността на тази млада жена. Говоря от позицията на учен с богат международен опит и признание.Но тя още не е на ниво да обобщава и оценява. Звучи малко лековато и неубедително. Насочено е към намиране на НЯКАКВА работа, но има млади хора с призвание и по-високи цели - познавам такива и в България. За тях тези препоръки са от малка полза (ако въобще са).
8
 
23
 
3
shinawatra до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, наистина, адски е интерестно какво някои хора влагат в израза "да успееш"!! AirBnb и LinkedIn са съответно с 3 и 15 хиляди служителя, всичките ли от тях са "успели" и в какво по-точно?? Да успееш означава да създадеш подобна компания, а не да "успееш да си намериш работа", това момиче като чета да не е била HR или рекруитърка там?
15
 
15
 
2
преди 1 година
Не се ли изтъркаха вече приказките, че в България човек не може да успее по етичен начин? Вярно, имаме някои проблеми, но проблемите са просто предизвикателства, тест на волята ни. С труд и самоусъвършенстване човек може да стигне много далеч. Има толкова много примери за успели българи, че да твърдим обратното е чисто и просто самозалъгване, а може би и оправдаване на собствения си неуспех.Има универсални човешки качества, които се ценят от пазара, независимо в коя държава живееш - именно тях визира момичето. Има и универсални ценности и универсални действия, които водят до удовлетворение от живота.
19
 
38
 
1
преди 1 година
Хаахаха... "Успялата" нашенка, която супер е успяла да работи нещо за три чужди компании, идва да учи българчетата как да "успеят" да работят за чужди компании... Предполага се и, че съветите са платени...Мечтата на мишката - да "успее" да я вземат на работа некъде... :lol: