Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Премиерът: С Щаба продължаваме работата на пълни обороти

Борисов подчерта, че няма напрежение между него и ръководителя на Оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски

   1| 2| 3    
4
 
2
 
14
penman до: крас
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Пак не си адекватен психически и търсиш успокоение тук с безкрайни писаници с различен шрифт.
2
 
3
 
13
nkavrakov1982 до: фиг.1
преди 3 месеца
Може ли да конкретизираш с цифри и статистика,кое е глупавото в коментарите ?Конкретно за ситуацията,умрели,живи,процент безработни,икономика,щети,и да сложим всичко на кантара.Нека само не се убеждаваме кое е по важно,живота на тези дето и без това ще умрат и умират всяка година,но за тях не се говори/все пак не сме безсмъртни/,или тези дето ще си идат от глад,психични сривове,заради безработицата и огромната криза,която подчертавам се задава.Тоест тя още не се е разгърнала.Избора на това,кой да умре от вируса,или от това че остава на улицата и агонизира,без доходи,мисля че е личен,а не следствие от заповеди на което и да е правителство.
2
 
3
 
12
nkavrakov1982 до: penman
преди 3 месеца
Понеже нямам потенциал да мисля,затова преди една година написах пе кризата ше удари в първото тримесечие на 2020 година.Дори фиксирах месеца.Който чете какво пиша,знае.Миналата година,писах непрекъснато хорара да спрат да взимат кредити и да задлъжняват.Много от тях ,които ме послушаха сега са ми благодарни.Това е щото съм без потенциал.
2
 
3
 
11
преди 3 месеца
Оценките,тепърва ще се дават от българския народ.В условия на извънредно положение,правителството не е длъжно да дава отчет,как се харчат нашите пари.Учебниците по вирусилогия,които цитира доц.Мангъров,мерките които се взимат в Швеция,са фундамент,константа,от както има епидемии,и това са неписани правила,които се взимат при епидемии и пандемии,обратното,в което се опитват да ви убеждават е пагубно за всички.
3
 
4
 
10
преди 3 месеца
Борисов , България оцелява въпреки вас !
3
 
2
 
9
nkavrakov1982 до: penman
преди 3 месеца
В едно успяха за пореден път.Да разделят нацията.Пролетарията не мисли.Така че като ти виждам позицията си от лагера на тия с маските,дето и сега още ги носят.Нищо.Да си жив и здрав.И как беше,маските са за да мълчите.
3
 
1
 
8
ing5rov до: zelka007
преди 3 месеца
"... да иляди да гледа внуците ... :)))"

Или троловете си ?! : )))
4
 
4
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
УНИКАЛНО ВПЕЧАТЛЯВАЩО ШОУ НА ПОЧЕРНЕЛИЯТ ОТ УВ ЗАГАР БОРИСОВ И СТОЯЩИЯТ И УСМИХВАЩ СЕ ДО НЕГО КАТО *** БЕЗ КАЩУРКАТА СИ ГЕНЕРАЛ.

С ТОВА ШОУ БОРИСОВ НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ ПРЕДАВАНИЯ НА РАБОТЕЩИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ В ЕФИРА ВЕЛИКИ ШОУМЕНИ, КОИТО МОГАТ САМО ДА СЕ УЧАТ ОТ НЕГО!!

БОРИСОВ Е ГОТОВ ЗА БАЛШОЙ ТЕАТЪР !!!
ПРЕД НЕГО ДРЕБНИЯТ И СКРИЛ СЕ В НОВИ ОГАРКЬОВО ПУТИН ИЗГЛЕЖДА КАТО МЪНИК.

ШОУТО СИ Е ШОУ , НО РЕАЛНОСТА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА САМО СЪС ЗРЕЛИЩА , ЗАЩОТО ХЛЯБА Е ДРУГИЯТ ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВЕГИТИРА НОРМАЛНО ПЛЕБСА.

Как ще бъде осигурен хляба и нормално ли е ЛЕЧЕНИЕТО ДА Е ПО ТЕЖКО ОТ САМАТА БОЛЕСТ ?!!

Отговора на този въпрос бе даден от чичко ТРЪМП, който категорично е против това да продължава тази медийна истерия съсипваща американската икономика.

Контрапункт на Тръмп е поведението на джуджето БОТОКС от Кремъл което се е скрило в някаква дупка и е поставило в ДОМАШЕН АРЕСТ цяла РУСИЯ!!

У нас се копира не АМЕРИКАНСКИЯ метод за борба с вируса , а РУСКИЯТ при който заради опазването на властта Путин вече е подготвил и спецчасти с машини за борба не с корона вируса , а с демонстранти!!

БОРБАТА С ВИРУСА МИНАВА ПРЕЗ БОРБАТА С ГЛАДА.
Точният отговор на това как трябва да се постъпи е даден в стиховете на П К Яворов:
Да беше мор, да беше чума,
че в гроба гърло не гладува,
ни жадува!

СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ, КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ЯВОРОВ И КАКВО НИ Е СТРУВАЛО РЕШЕНИЯТА НА НЯКАКЪВ ЩАБ НАЧЕЛО НА КОЙТО СТОЯТ НЕ ВИРУСОЛОЗИ , А ХИРУРЗИ!!

Всъшност цялата ни държава е пълна с подобни партийни назначания.
В случаят с генерала , той бил приятел на Борисов от 20 години!!
1
 
4
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
до 1,2 Някои работят на струг, други в полето, трети с акъла (колкото го имат), а други като тебе тракат на клавиатурата!
3
 
5
 
5
penman до: nkavrakov1982
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Каврък, не се опитвай да разсъждаваш и правиш оценки, защото нямаш потенциал за това. По-добре се стегни и вземи да поработиш, защото с висене в нета пари няма да изкараш и ще си бъдеш беден пролетариат, за когото все другите са му виновни, а не собствения мързел.