Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Работата от вкъщи вреди на офис пазара, но подкрепя жилищата

Два дни работа от вкъщи през седмицата намалява нуждата от офис площи с една трета

0
 
2
 
2
panther до: VladimirYosifov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вие смятате, че досега офис работниците са живели на палатки ли?
Работата от къщи е чудесна идея от гледна точка на работодателите, защото прехвърля голяма част от оперативните разходи от работодаделя на работника. С минимално намаление на ефентивността (за офис работници) и без никаква компенсация за работника. Специално в Бг - работата от къщи беше ограничавана по навик, без мислене и от желание на по-простите работодатели (а те са доста) уж да контролират по-добре работниците. Сега всички видяха, че от къщи може да се работи, ще си направят и сметка работодателите че така им излиза по-евтино и освен това звучи много добре и че уж се грижим за здравето на работниците ("новото нормално" и прочее прост.отии за бал.ъци). Офис пазара ще бъде ударен, това е ясно. Дали пазара на жилища ще бъде подкрепен е много-много спорно.
1
 
1
 
1
преди 1 месец
Тази тенденция е в полза на наемодатели на жилища в София Център. Техните апартаменти може да бъдат търсени от наематели, които искат да живеят в центъра и ако жилището има Работна стая ще бъдат щастливи. Работодателите на такива наематели ще са доволни, защото ще е по-лесно да осигурят сигурност на офис техниката, която служителите им ползват в наетия апартамент с работна стая.
Наемател, на който е поверена скъпа техника и ценна служебна информация е за предпочитане пред кандидати, които не са облечени с доверието на работодател.
Нали ?