Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

България мина границата от 200 заразени на ден – за днес са 240

При направени 4286 PCR тестове делът на заболелите се покачва съвсем леко - до 5,59%

0
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
.....е пък как нито едно медицинско лице до сега не се излекува.....,само се разболяват.....
1
 
4
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Цифрите на заразените днес са доста по-големи от вчерашните, но е важно какъв процент от тези хора имат нужда от болнично лечение, от интензивни грижи." - такива изказвания трябва да се забранят със закон
2
 
2
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Щом НОЩ са казали марш в бункера значи марш в бункера.Кво се умува и търси логика в операция "да разлаем кучетата". Е има разни субекти като проф. Костадин Ангелов дето 3 каза ,1е капацитет е зает на 30% , но ще бъде привикан за разаснение
4
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кои мерки трябва да бъдат върнати според вас? Аз предлагам: Затваряне на границите в двете посоки с изключение на товарните превози, забрана на събирания, спортните и културните мероприятия да се провеждат без публика, допускане само по един човек в магазин или според квадратурата, ресторантите и заведенията да продават храна само за вкъщи. И разбира се, строг контрол с налагане на глоби на нарушителите.
0
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тая година съм я отписал аз за връщане в офиса. Септември/октомври ще са по 300 на ден сигурно. Не знам кой държи марки като Медикс и от сорта, но сигурно са се видели в чудо от продажбите на препарати.
0
 
7
 
4
Shadow1 до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А ти като си буден какво направи? Или само акъл можеш да даваш?
1
 
5
 
3
преди 1 месец
мдаа ... туристическият сезон окончателно утече ... силен ръст на заетите болнични легла , вероятно ще продължи . продължава и ръста на заболели медицински лица ... сигурно ще наложат скоро ограничения някакви ...
4
 
9
 
2
Dr. Vatnikov до: nkavrakov1982
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Най-обичам празноглавци, които мучат "събудете се".
Нито има понятие от медицина, нито от икономика, обяснява си всичко с "те искат да гепят" и иска някой да се бил събудел!
Кой те лъже пък тебе бе и с какво точно те лъже??
Какво бе, ***, дай да твърдим, че няма коронавирус и да не вземем пари от ЕС ли? За да не може бизнеса да получи помощ и за да ни е гадно ли?
Ей, аман от празноглави, но гласовити същества!
11
 
1
 
1
преди 1 месец
Инфо от ВМА,целия цирк с тестовете,шоуто по телевизиите,пиковете,и не знам си още какви простотии,е с една единствена цел.Да се вземат доста над 16 милиардан от ЕС.Идват избори и ,Бочко иска да има и пари за гласове,властта е единствената цел.Вижте какво става в Сърбия,събудете се,и не се оставаяйте да ви лъжат.Вирус има,факт,но вижте мерките,вижте как се грабят пари от хоратя,държавата,от народа.Просто се събудете.