Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Д. Бечев: Най-доброто, което Брюксел може да направи в България, е да не се меси

Дълбоко вкоренено чувство за несправедливост и нарастваща нетърпимост към крещящата корупция движи протестите в София, коментира анализатор

3
 
3
 
5
dr.5rov до: Zlato
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Не само американците владеят тази техника. Те просто са най-успешните и са я прилагали най-широко. При това кръгът на заинтересование от такива революции не се ограничава до една нация и един народ. Американците като народ не са правили навън нито една такава революция. Може би сега правят такава у тях си.Според мене сега у нас са се съчетали условията за перфектната буря и който може няма да пропусне тази възможност. Такива условия има не само у нас. Ще наблюдаваме и на други места такива събития напед във времето. Както казах, дано не премине в майдан, защото има поне външно сходство. И там се споразумяха след 6 месеца да има избори и тогава някой стреля по хората, а някакви други влязоха в парламента с автомати и под дулата им украинските депутати гласуваха необходимите закони за да узаконят преврата.
1
 
6
 
4
Zlato до: dr.5rov
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ако е "цветна революция", какъв е интересът на американците в случая? И самолетите предсрочно платихме и в АЕЦ Белене, ги включихме. Какво още искат?
2
 
5
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Пак ще го повторя - това което виждам е класическа цветна революция. Мога да изброявам точките по които съдя, че е такава. Но си мисля, че който има запазено трезво мислене може сам да ги открие. Мисля си дори, че от цветна революция може да се стигне и до майдан, но дано бъркам. Създадоха се условия за "перфектната буря" и някои искат и бързат да се възползват от това. Не ми се навлиза в подробности. Вие сами ще ги видите.Все пак за мене си остава загатка, как пък не се намери и един коментатор някъде, включително и автора на горните разсъждения, който поне да предположи, че в момента у нас тече цветна раволюция.
4
 
7
 
2
khao до: фиг.1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
ае сега, нова опорка... протеста бил спонтанен, еми не е... даже доста го изтърпяхме тоя крадец и некадърник.
9
 
6
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ха ха, затвориха им стадионите и дискотеките и децата плъзнаха по площадите. Как ли пък цял мандат го търпяха Борисов и никой не гъкна, а пък точно преди изборите се сетиха да му искат оставката. Спонтанен протест, дрън-дрън. Тук не ядем доматите с колците.