Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Чужденци продават имотите си по Черноморието, българите купуват

Над 15 емблематични обекта в центъра на Бургас са обявени за продажба

   1| 2    
1
 
6
 
14
преди 6 месеца
тухлите и цимента били като златото, смях ))
0
 
6
 
13
Веск до: baba_meca
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Охххх, тез дни бягах да купувам къщи крат В.Търново и Пловдив, днес съм у поморие да купя студио , че хотелиера нямал кой да му плаща режийните, а ти сега и към София ме подкара. Вие у София гледАААйте кво става у комшиите - демек из провинцията и.... чЕЕЕкайте баба Меца кризата да заИИИгра и столично.
0
 
6
 
12
Веск до: Стоян Петров
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Абсолютно. Плюс още две неща да уточним - апартхотелите са изначално замислени според мен от мафията (не казвам само българската) да стане така, че малкия собственик руснак, англичанин, българин да плаща на големия дето държи над половината сграда-хотелиера всичките почти режийни разходи целогодишно. Втората добавка - заложено в българското законодателство (умишлено ли, случайно ли). Има си там едни вратички, до коя година построеното не можело да се дели правилно, а само по братски - нещо като малките да плащат повече от големите. Това тоци, води - малкия да го ***. И то стана и ..... избегаха ни инвеститорите.
0
 
5
 
11
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Пак да се обадя. Това като вземаш желаното за действително коя болест беше. Чисто медицински. Купували били българите. Хем край Пловдив къщи, хем на морето апартаменти. Посмали малко - стар лаф, на дядо ми. Пред вид отношението ни към Русия, наложено покрай НАТО де , имотите по морето, особено на първите линии не са ли и отбранителни съоръжения за градски бой. Нещо като Сталинград, Кьонигсберг, Берлин. ДОТ за 800-1000 евро квадрата. Да бе. Вдигам бяло знаме на тез цени аз. Тоя пост моля да се приема само на майтап. Така де, 30 процента надолу са реални май в конкретния казус.
3
 
3
 
10
Веск до: bgMan
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
30 процента спад значи да има не криза и не стагнация а цивилизационна катастрофа. Чак толкова не искаме. Свръхдълга на планетата ще държи ниски лихвите. С тези им нива 30 процента надолу аз не виждам. Обаче разходите, данъците, таксите, инфлацията, сметките - всичко ще е нагоре. Светът е свръхзадлъжнял и ако няма инфлация сериозна кво праЙЙЙм с дълговете? Само с ниска лихва не става. Дълговете много ще скочат сега. Инфлацията за бедняка е мащеха. Приятел е тя на богатите, на олигарсите.
0
 
10
 
9
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
В тези апарт хотели въобще не знам как са се набутали да купуват? 100 лева на месец да даваш, а да те няма 11 месеца в годината. Отделно и данък с такса смет, визи, път, няма и наематели - нормално. Не съм фен на Байдън, но е прав - Русия като започне да се прави на много велика сила нещата завършват с купони за храна. Путин не стабилизира рублата. Резултата е този. Първо икономиката, а не петрола и оръжията. Мои си мисли. Иначе съм русофил. Кризата иде. Аз мисля да купувам евентуално след около 2 години - за детето ми, хем да видим къде ще се установи след завършване на висшето, хем да паднат и цени малко или поне да излезе повечко маТРял на пазара. Ще кажете няма да стане. Няма зер. 2008ма-2009та криза, цените на минимум 2013та в София, в страната даже 2014та началото. Що сега да е по-различно. Безработицата е прикрита с 60/40 и подобните, а и ресурса на фирмите не е изчерпан. Социалнослабите у нас са доста, инвалидите, половината пенсии са от бюджета. Гледаме безработицата. Това дето не падали приходите в бюджета при криза - новината от вчера , аз не го вярвам. Няма да е за дълго. Ще се срине и бюджета. Има време за продаване, има време за купуване. Бедните като мене все целим момента. Сега тъкмо ми е времето за чакане. Богатите не ги е еня.
1
 
9
 
8
преди 6 месеца
Да купуват.Когато цените паднат с 30% и разходите заедно с данъците скочат двойно ще разберат каква е инвестицията.
1
 
10
 
7
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"И те са донякъде малко заблудени, че с тези апартаменти тук ще могат да печелят"..............................:)))))
1
 
12
 
6
преди 6 месеца
Другата цел е закупуването на жилище с инвестиционна цел, тъй като имотът е стока, която никога не губи цената си, както златото, казват от бранша.Страшна инвестиция...
4
 
7
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ех, тия българи дето са купили на морето от глупави по глупави. Токоз статии се пуснаха, че в София трябва да купят, а те взели, че на морето купили.... Най-вероятно са такива дето не могат да четат и не са разбрали, че в София е далаверата- само там ще скачат цените на имотите и то завинаги!