Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Aramco скъсява дистанцията с Apple по отношение на пазарната капитализация

В момента саудитската енергийна компания е трета по оценка след производителя на iPhone и софтуерния гигант Microsoft

   1| 2| 3    
1
 
4
 
13
zelka007 до: дядя Вова
преди 7 месеца
леле , дядя вова , с мачете ли ходиш на пазар за зеле ... :))) ... юнак си ти ...
3
 
2
 
12
zelka007 до: Императорът
преди 7 месеца
импе , учиш децата да надграждат постигнатото , но ти самият нещеш да го правиш . да , ресурсите са важни и значими . да , вовата като врътне кранчето ще се почуства велик за няколко месеца . от там нататък нищо друго не си схванал за икономиката . без организации като ябълката и М$ тези ресурси в матушката не означават нищо освен статистика ... ябълката могат само да я копират , нищо друго ... :))) ... същата работа и амазон и гугълите и фейсбуци ... да не напиша и че не могат да ги копират сносно ... а зануленото царче като врътна кранчето , според мен катализира интерес към втечненият газ с произход извън рассия + допълнителен интерес към съвършенството на възобновяемите източници . спря светът ли като го направи ... ?! какво стана всъщност , след като царчето рече да се прави на нещо дето не е ... ?!
0
 
2
 
11
evlogi до: Императорът
преди 7 месеца
Вярно, че борсата е малко измислена но на фона на ресурсите с които разполага, към момента 2 трлн ми се струва разумна стойност.Все пак тази година сигурно ще ударят 80-90 млрд$ печалба и имат огромни резерви петрол и газ.
3
 
0
 
10
дядя Вова до: дядя Вова
преди 7 месеца
Зелките разбират само от мачете..
5
 
2
 
9
дядя Вова до: Императорът
преди 7 месеца
++10000, Импе, това му е висока топка, не може я хвана..
4
 
5
 
8
преди 7 месеца
А тая чаршафосаната компания - като не се търгува на нито една нормална борса, а само на чаршафосаната - малко е смешно да се пърчи с пазарната си капитализация.
5
 
6
 
7
Императорът до: zelka007
преди 7 месеца
Да, добре - чакаме да си го купят. Постът ти цитира един факт, който обаче доказва единствено, че борсите се напълниха с ***-0ти. Явно не осъзнаваш, че стига господин Вова да им врътне крана и няма да могат дори да си търгуват акциите, щото те и борсите са електронни. кога ще разбереш, че който държи енергията и суровините е господар на света? Ябълката ти, ако реши да хлопне кепенците - какво ще стане? - Ами НИЩО !!! Хората ще си купуват смарт-джаджи от други производители и толкова !!!
1
 
3
 
6
zelka007 до: дядя Вова
преди 7 месеца
значи нема да те вземем на козяк , ако продължаващ с тази посредствена информираност ... !! ... влизай в час вече ... последно са , слагаш ли червена зелка в качето със зеле или не ... ?!
1
 
3
 
5
zelka007 до: дядя Вова
преди 7 месеца
към този момент Market Cap 2.369T ... :))) ... https://finance.yahoo.com/quote/AAPL?p=AAPL
1
 
2
 
4
zelka007 до: дядя Вова
преди 7 месеца
според министерството на природните ресурси ... https://forpost-sz.ru/en/a/2019-11-27/russian-mineral-resources-and-reserves-are-worth-over-1-trillion-are-they-all