Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

М. Заимов: Продажбите на електромобили у нас растат, сервизите вече не са проблем

Увеличението обаче е от много малка база. Ако продажбите са били 500 преди 3-4 години, сега са 2 хиляди, коментира председателят на Асоциация "Електрически превозни средства"

1
 
1
 
6
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
някъде около 2032 без да е сигурно... малиииии, тия ще да са по търсени от Теслите, при мъска чакаш само 2 години :):) !!! ;D
1
 
2
 
5
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
Не пиши за неща, които нито си виждал нито разбираш... :)))
4
 
1
 
4
cyclop до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Че какви проблеми да имат, ходиш на 20 километра из града с него. Проблем ще е като загине батерийката. Че гледам там освен паричките, може и други разправии да излязат. Нещо на 6-7 годишни волт-ове се опъвали в САЩ да им продадат батерийки за смяна. Да им се не види и измишльотините безполезни, аз нямам проблем да си ги карате, ама пак ще искат всички да изнасилват и принуждават скоро към тях. Аман.
3
 
1
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Мартин Заимов подчерта, че сервизите вече не са проблем." Ок. Супер. Какво означава това. В какъв смисъл "не са проблем". На кои фирми има фирмени? В кои градове има? Има ли възможност за частни сервизи да работят с електромобили, или е като айфоните - само за лицензирани? Какво въобще означава "не са проблем", не ми разказвай кой колко пъти си оправял стъклото от градушка, а обясни какво имаш предвид като публикуваш това невероятно всеобхватно твърдение. Че чак и в заглавието го сложил.
0
 
6
 
2
преди 1 месец
Разбира се че не са проблем сервизите, защото електричките нямат проблеми... А в рассия възраждат марката "масквич", отварят старите шкафове и изтупват прахта от чертежите на безаналоговите 412 и 2141... Първи доставки, след записване и първоначална вноска разбира се, някъде около 2032 без да е сигурно...
1
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако държавата не субсидира (както в останалият свят) няма как да се увеличи дела на електро автомобилите в България