Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Световен експерт идва у нас за Клуб Investor "Дискусия за успешни предприемачи"

Проф. Димо Димов, базиран в Лондон, е признат за един от 100-те най-добри професори в тази област

Световен експерт идва у нас за Клуб Investor "Дискусия за успешни предприемачи"

Димо Димов. Снимка: личен архив

Новото издание на Клуб Investor, посветено на предприемачеството, ще посрещне представители на средния и малък бизнес у нас - собственици, управители, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област - на 27 септември от 16 часа в бизнес център Capital Fort в София.

Дискусията ще бъде посветена на най-важните умения и качества, които трябва да притежава един предприемач, за да превърне страстта си в бизнес. В панелите ще участват успешни български предприемачи от различни сектори на бизнеса, както и утвърдени екперти по темите.

Специален гост на Клуб Investor „Дискусии за успешни предприемачи“ ще бъде проф. Димо Димов от университета в Бат (Великобритания). Наскоро той бе признат за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света. Има докторат по предприемачество от London Business School и магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от Case Western Reserve University.

Освен че ще се включи в дискусията, проф. Димов ще изнесе и презентация на тема „Риск и предприемачество”. В нея той ще предаде на участниците опита и експертизата си за същността и управлението на риска в предприемаческия процес, с фокус върху основните причини за несполука, подхода на инвеститорите и логиката на развитие на процеса.

Клуб Investor.bg се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка, Optimystica и Американски университет в България. Институционални партньор на Клуб Investor.bg са Елана Финансов Холдинг и Smartmoney.bg.

Повече информация за дискусията може да прочетете тук

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
5
 
1
преди 3 години
Няма профилна снимка
Това ще е интересно. 27 септември ще си го отбележа.

Още от