Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Защо технологичната компания Тайтън Гейт инвестира в още нови служители?

Една от най-бързо развиващите се варненски компании започна да работи и в София

Защо технологичната компания Тайтън Гейт инвестира в още нови служители?

Снимка: Тайтън Гейт

Компанията Тайтън Гейт, създател на продукти в областта на дигиталните медии и реклама за световния пазар, увеличи двойно броя на служителите си през 2015 г. Това се дължи на интензивния растеж на компанията, базирана във Варна, която през ноември 2015 г. отвори нов офис и в София.

Най-известният проект на Тайтън Гейт - PhoneArena - стартира през 2001 г. и представлява уебсайт, посветен на новини и ревюта за мобилни телефони и устройства. В момента той е един от трите най-големи сайта в тази сфера в глобален план.

Вторият проект - PubGalaxy, се появява през 2013 г. и представлява агенция за продажба на онлайн рекламно пространство в реално време. Продуктът е ориентиран към собствениците на международни уебсайтове и им помага да увеличат печалбата си от дисплейна реклама.

Динамичното развитие на бизнеса изисква и постоянно разрастване на персонала, вече над 70 души, а оттам и създаването на нови отдели. Нуждата от квалифицирани и опитни специалисти става осезаема и Тайтън Гейт решава да стъпи на софийския пазар, с което се надява на по-бързи темпове на наемане и достъп до по-голям кръг от човешки ресурси. В момента компанията продължава активно да търси и наема специалисти с опит в дигиталната реклама, както и кадри за висш мениджмънт.

Като работодател Тайтън Гейт предлага условия, конкурентни на тези на големите бизнес имена в България. Просторните и съвременни офиси с кътове за отдих, осигурените напитки, снаксове и закуска правят ежедневието на служителите удобно и приятно.

Нивото на заплащане по никакъв начин не отстъпва на това в популярните компании, а предлаганите социални придобивки значително надвишават тези в другите фирми - частна медицинска застраховка, бонус при раждане на дете, годишен отпуск, нарастващ със стажа, платен шофьорски курс и много други.

Работната среда е динамична и стимулираща, а талантите и постигнатите резултати се забелязват и поощряват своевременно.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Елена Кирилова

Последни новини

Коментари (0)


Още от Новини
Новините за новата гейминг услуга на Google потопиха книжата на Nintendo и Sony