IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започва гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

Организаторите отчитат силна активност на агенции извън София

10:57 | 18.01.16 г. 2
Започва гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

От днес, 18 януари, започва гласуването за „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“ – една от категориите в първото издание на конкурса „Годишни награди на Imoti.net 2015“.

Всеки, който ползва услугите на агенция за недвижими имоти, може да даде своя глас на сайта nagradi.imoti.net до 28 януари.

За участие в конкурса вече се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната. рганизаторите отчитат свие сред кандидатстващите агенции

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе в края на февруари.

Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са: Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Те ще получат оценка от експертното жури на конкурса, като процесът по оценяване ще започне в началото на февруари.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаротире, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:26 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още
Финанси виж още