IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко за инвестициите и бизнеса - в InvestBook с Дориана Ранкова

Tова е предаването, което ще отразява гледната точка на бизнеса и задава неговите въпроси - всеки делничен ден от 20.00 часа по Bloomberg TV Bulgaria

17:49 | 16.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

InvestBook е предаването, което ще отразява гледната точка на бизнеса и задава неговите въпроси. Темите, върху които ще се фокусира, обхващат начини за финансиране, законови промени, маркетинг стратегии, набиране на персонал, инвестиционни планове, стратегии за набиране на капитал и др. 

Investbook ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

За всички, които искат да се информират за пазарните движения, е новата всекидневна рубрика в предаването „Пет неща, за които всички говорят днес“. Тя е в помощ на управлението на инвестициите и включва коментар на Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, автори и водещи на Boom & Bust, за различните класове активи - стоки, акции, облигации, валути, корпоративни новини.

Автор и водещ на InvestBook е Дориана Ранкова. Интересите й са в областта на макроикономиката, капиталовите пазари, пазара на стоки в частност инвестиционното злато и сребро. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR като водещ и репортер в отдел „Пазари“ през 2013 г., Дориана Ранкова трупа практически опит в областта на финансите в счетоводна къща и в банковия сектор. Тя е бакалавър "Финанси" в НБУ, като в момента завършва и магистърска програма "Финансов мениджмънт“.

„За да получи всеки очакваната възвращаемост на идеите и инвестициите си, не просто трябва да се информира, но и да анализира адекватно, за да е в синхрон с движението на парите“, коментира Дориана Ранкова.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още