IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Burberry представя новата си колекция в Snapchat

Модната компания държи все повече на своето представяне в дигиталното пространство

12:30 | 18.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Burberry Group ще разшири своето представяне в дигиталното пространство през следващата седмица. Компанията за луксозни стоки планира да представи своята пролетно-лятна колекция в Snapchat, пише Bloomberg.

Идеята е инициативата да съвпадне със Седмицата на модата в Лондон. Освен това ще даде на британската компания достъп до повече от 100-те млн. активни потребителите на Snapchat, които гледат повече от 4 млрд. видеа всеки ден.
Колекцията на Burberry ще се появи в собствен Snapchat канал на 20 септември и ще изчезне 24 часа след появата си, след приключването на модното ревю на компанията.

Snapchat набира сила в света на социалните мрежи, позволявайки на потребителите на мобилни устройства да изпращат снимки, които изчезват секунди по-късно.

Burberry инвестира средства в дигитални инициативи. Тази седмица тя представи собствен канал в музикалната услуга на Apple, с цел разширяване на влиянието и засилване на имиджа си бранд, предоставящ готини продукти.

Освен това Snapchat ще осигури покритие на живо на шоуто на Burberry, като ще показва видео и снимки, включително то червения килим и за кулисите, посочва от модната компания. Седмицата на модата в Лондон започва днес.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:34 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още