IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Български награди за уеб" стартира шестото си издание с изцяло нова визия

Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите

09:02 | 24.04.14 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Момент от церемонията по награждаването през 2012 г. <em>Снимка: Българска Уеб Асоциация</em></p>

Момент от церемонията по награждаването през 2012 г. Снимка: Българска Уеб Асоциация

Най-очакваният конкурс за уеб проекти в областта на дизайна, разработката и онлайн комуникацията стартира официално. За шеста поредна година „Български награди за уеб“ ще обедини най-атрактивните и иновативни проекти, създадени от българския уеб бранш.

В рамките на периода между 15 април и 2 юни организаторите очакват всички уеб студиа, дигитални агенции, рекламни агенции и създатели на уеб приложения да регистрират своите приложения и да участват в надпреварата за призовете.

Шестото издание на конкурса е с изцяло нов облик. Надпреварата „Български награди за уеб“ стартира с нова графична визия, нов уеб сайт www.webawards.bg, обновени категории, нов състав на жури. Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите.

Организаторите канят всички, които искат да измерят своите уеб проекти и кампании, всички, които искат да станат част от най-авторитетния конкурс у нас, да подкрепят събитието, като направят регистрация в него или подпомогнат комуникацията му.

Рекламни банери за конкурса, могат да бъдат изтеглени от тук: http://tinyurl.com/plptmlj

"Български награди за уеб" се организира за шеста поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът има за цел да развива и поощрява най-добрите уеб проекти, създадени от българския дигитален бранш.

Investor.bg e медиен партньор на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:49 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Boicho Popov
преди 9 години
Благодарим за забележката, коригирано е. Поздрави!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
elii
преди 9 години
израз на много лоша практика от гледна точка на потребителя е адресите на сайтове в една онлайн статия да не са активни и да не може да се кликне директно на тях, за да се отиде на сайтовете. Да не говорим, че това противоречи на цялата философия на мрежата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още