IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"България Ер" компенсира спада на руския пазар с нови пазари

Авиокомпанията запазва обема, насочвайки към други дестинации част от полетите, изпълнявани миналата година за Русия

17:42 | 21.03.15 г. 8
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Bulgaria On Air</em></p>

Снимка: Bulgaria On Air

„България Ер” е компенсирала спада на руския пазар с нови пазари, каза изпълнителният директор на националния превозвач кап. Янко Георгиев.

Авиокомпанията е преструктурирала цялата си чартърна дейност, уточни кап. Георгиев в ексклузивно интервю за "Авиошоу" на телевизия Bulgaria On Air.

"През 2015 имаме намаление с около 47-50% на руския трафик. Поради тази причина компенсираме с нови пазари като датски и полски и другите ни традиционни партньори в Централна Европа", каза кап. Георгиев.

„България Ер” запазва обема: част от полетите, които миналата година авиокомпанията е изпълнявала за Русия, в момента са по други дестинации.

"Високо ниво остава израелският пазар - почти без промяна. Допълваме доста голям обем от чартърни полети в Полша", допълни кап. Янко Георгиев.

Цялото интервю се излъчва на 21 март, събота, от 16:20 и на 22 март, неделя, от 10:30 в предаването за авиация "Авиошоу".

Още видео материали може да видите в сайта на Bulgaria On Air


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

8
rate up comment 6 rate down comment 3
lozkhris
преди 9 години
България Еър си действа на базата на основните принципи на *** - унищожи всяка конкуренция и обирай сам печалбата. Националният превозвач не инвестира почти нищо, мрежата му е ограничена, обслужването на борда - потрес, а цените - високи. В "бизнес" класата се сервира само пиле и риба от както свят светува, а в икономичната се разхвърлят ***, студени сандвичи. При напитките дори отсъстват натуралните сокове...Всички все още си спомняме добрите времена, когато Уиз летеше Сф-Вн...При цени от 9-29 лв, конкуренцията беше здрава и БЕ също возеха за около 50 лв. Сега под 90 лв в едната посока цени няма. Полетите са малко и в неудобни часове...Няма ги и Уиз по дестинацията защото бяха принудени да се оттеглят...Мярката е ясна -разбиване на монопола на България Еър...Нещата мн бързо ще се оправят след това...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 3 rate down comment 1
georgi_shum
преди 9 години
Говори се, че подготвят подобно с Emirates... Дано се окаже вярно и да стане..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 8 rate down comment 1
MZ/X
преди 9 години
Като гледам колко нови полети са обявили Уиз ер, няма да се учудя, ако се превърнат в авиокомпания номер 1 в България!Единственото спасение за спасение за България ер е да направят подобно сътрудничество като Ер Сърбия с Etihad Airways.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 12 rate down comment 1
alexx
преди 9 години
Не знам какво ще компенсирате, но тия от УИЗ завземат нови територии и скоро ще ви избутат съвсем.Може би редно е да помислите за някаква форма на сътрудничество с голяма авикомпания (на световно ниво) и да изполвате географското положение на България за хъб.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 7 rate down comment 7
hex
преди 9 години
Тоя "***" Стефчоолу, те бие по всички параграфи! Бие те по интелект, по дипломи, по състояние, по постижения, по контакти, по опит, по брой мадами даже, както и на "канадска". Тоя ако те докопа ще те направи на парцали, урко!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 12 rate down comment 3
MZ/X
преди 9 години
С какво точно са отговорни Бойко и Плевнелиев за девалвацията на руската рубла и спада на БВП на Русия? Спад на руските туристи има за абсолютно всички дестинации!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 16 rate down comment 7
Ivangh
преди 9 години
- На този хич не му върви приказката нещо....не му е чиста работата май...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 21 rate down comment 19
Stefan--L
преди 9 години
Да да ще компенсираш другият път *** ! Неможе да се компенсира загубата на 50% руснаци ! Бедните поляци или още по бедните молдовци или стиснатите германци кой ще пръска пари в България както го правеше широката руска душа ! Мамка ви а вас Бойко и Плевньо вие сте основната вина за отлива на Руснаците и за бедноста на нашето черноморие другите избори без вас
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още