Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Централният офис на ЦБА Асет Мениджмънт се мести в Дебелец

До момента той беше във Велико Търново, като преместването е с цел постигане на максимална синергия в областта на търговските операции

Централният офис на ЦБА Асет Мениджмънт АД ще се премести в гр. Дебелец от 23 януари 2012 г., съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg. Сегашното седалище на компанията е в гр. Велико Търново. Преместването е с цел постигане на максимална синергия в областта на търговските операции.

Наскоро компанията изгради логистичен център и офисни площи в гр. Дебелец. В края на 2010 г. тя получи кредити от 3,3 млн. евро от Банка ДСК за изграждането на логистичния център и покупка на търговско оборудване за него. Лихвата по кредита се формирана от тримесечен EURIBOR + 4,8% надбавка. Към датата на сключване на договора тримесечният EURIBOR бе е 1%, а в момента е 1,2%.

Променя се адресът за кореспонденция и за следните дъщерни дружества: ЦБА Търговия ЕООД, ЦБА Франчайз ЕООД, ЦБА Франчайз Юг ООД, Интеграл България ООД и ЦБА Логистика ЕООД.

Непроменени остават телефоните за връзка с дружествата, като предстои промяна в адресната им регистрация.

ЦБА Асет Мениджмънт притежава и оперира 46 магазина под марката CBA. Те са позиционирани основно в Североизточна България, в градовете Варна, Провадия, Добрич, Каварна, Търговище, Омуртаг, Русе, Велико Търново, Павликени, Горна Оряховица, Стражица, Габрово, Дряново, Стара Загора и 2 магазина в София (кв. Люлин и Свобода).

За деветмесечието на 2011 г. ЦБА Асет Мениджмънт АД отчита консолидирана нетна загуба от 4,15 млн. лв. и консолидирани продажби за 85,4 млн. лв. (спад с 4% на годишна база).

Още по темата: Новини и анализи

Последни новини

Коментари (3)

0
 
1
 
3
преди 4 години
Няма профилна снимка
ЦБА франчоис Дебелец ЗК Мустито 03502600 в кои грат се намира....
0
 
2
 
2
mpy_yordanov до: rrado
преди 5 години
Така е, има, но там оператор е не ЦБА Асет Мениджмънт или дъщерно на нея дружество, а КОМЕ ООД.
Магазините с марка CBA са много, има и в Бургас, Шумен, Благоевград, Враца, Монтана, но марката се ползва и от "БОЛЕРО" ЕООД , "АЛФА 06" ООД, "Ръжгев" ЕООД, КОМЕ ООД, "Текон-Т" АД, "ЙОМИ" ЕООД и др.

Магазините CBA са около 200, от които 46 на ЦБА Асет Мениджмънт.

CBA модела оперира в 11 страни и се развиват по модел на унгарската CBA.
0
 
1
 
1
преди 5 години
Няма профилна снимка
В Овча купел също има два магазина на ЦБА ... нещо ви куца статистиката

Още от Новини и анализи
БФБ приключи търговията със спад на индексите и нисък оборот