IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как малките онлайн магазини могат да станат по-големи

Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия по време на eCommCongress

14:51 | 02.04.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Как малките онлайн магазини могат да станат по-големи

„На eCommCongress ще помогнем на малките онлайн магазини да станат по-големи, а големите да подобрят определени елементи от работата си“. Това сподели в интервю Георги Мирчев – управител на Mirchev Ideas и създател на Summer Cart, броени дни преди първия конгрес за онлайн търговия в България, който ще се състои утре, 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Център – София.

Събитието е първо по рода си за България и има няколко основни цели – да събере на едно място хората, които се интересуват от електронна търговия, за да се запознаят помежду си и да създадат възможности за бизнес, да повиши нивото на практическо познание в онлайн търговците, да покаже добри практики посредством ноу-хау от лекторите – доказани професионалисти с дългогодишна практика, да разкрие тенденциите, иновациите и новите трендове в онлайн търговията по света и у нас.

„Тази пазарна ниша тепърва ще се развива в България. Затова поканихме представители на едни от най-популярните марки като OLX, Fashion Days, Summer Cart, SEOM, eMAG, Web Direct..., за да могат да споделят и предадат личния си опит за успех“, сподели Любомир Стоянов, организатор на конгреса.

Изложението към конгреса е със свободен вход и на него всеки посетител ще може да се срещне с доставчици на онлайн услуги като Summer cart, „Плати после“, Easy Ads, 158 Ltd., StartAPP.bg, Cloudware.bg и др. Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.

Investor.bg е медиен партньор на инициативата!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:20 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още