IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов: Президентският пост не е нужен на ГЕРБ

Правителството изпълни антикризисната си програма, категоричен е премиерът

09:42 | 09.06.11 г. 3
<p>
	Снимка: БТА</p>

Снимка: БТА

„Президентският пост изобщо не е нужен на партия ГЕРБ. Имаме достатъчно власт в парламента и изпълнителната власт“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в интервю за Нова телевизия по повод предстоящите президентски избори и падащия рейтинг на управляващата партия.

Борисов отново припомни, че приоритетната цел на ГЕРБ са местните избори, а в изпълнителната власт има „достатъчно несвършена работа, затова и нагърбването с допълнителна президентска власт с нищо няма да ни помогне“.

Премиерът оспори твърденията на опозицията, че правителството не е изпълнило антикризисната си програма и поясни, че през юли ще стане ясно какво е постигнато.

На въпроса кога ще бъдат обявени числата за компенсациите на пенсиите, Борисов поиска 3-4 дни отстрочка, за да приключат с изчисленията. И припомни, че средствата, които ще бъдат отпуснати за повишението на минималната работна заплата, са близо 20 млн. лв.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 0
Rumyana88
преди 11 години
Ревизоро каза"*** продаващи контрабандни цигари из цялата гласуват под строи за герберите"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 0
dakl
преди 12 години
naso_fr така точно го е написал , че едва ли би могло да се добави повече! Браво!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 0
naso_fr
преди 12 години
Б.Б., да се свети името му, е едно момче с груба външност и слаба психика. Човек намерил убежиште в политиката, щото много е сгазил лука в престъпния свят. Лесен за манипулиране, поради липсата на интелект. Та за това всяко нещо в ГЕРБ е предпоследно... всеки ден се появява някой с повече пари, а политиците ни не заемат твърда позиция, за да могат да си сменят решението при наличието на повече пара. На това му се вика безхарактерност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 1
Hris0 Hrist0v
преди 12 години
Ама верно почна да ми става адски досадно това правителство с тактиката *** ми - дойде ми. Вече всичко казано ми се струва като в Столичани в повече: Аз винаги спазвам обещанията си, защото нищо не обещавам. Същата работа, само дето от толкова говорене нито става ясно на някой какво се казва, нито се поема нещо ясно и конкретно какво ще се прави. Нашата борса е сред най-бавно възстановяващите се в света, защото никой не иска да инвестира в страна без ясна визия за утре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още