IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Осем са офертите за надзор на ремонта на виадуктите по "Тракия" и "Хемус"

Бъдещият изпълнител на обществената поръчка ще трябва да изготви и доклад за комплексна оценка на проекта

17:07 | 14.11.12 г.
Осем са офертите за надзор на ремонта на виадуктите по "Тракия" и "Хемус"

Общо осем са подадените оферти за участие в обществената поръчка за избор на изпълнител за осъществяване на строителен надзор върху проектирането и ремонтирането на общо три виадукта на автомагистралите "Тракия" и "Хемус". Това съобщиха от Агенция "Пътна инфрструктура", където официално бяха отварени офертите.

Във ведомстовото са постъпили технически оферти от обединенията „ЕН АР КОНСУЛТ - ИНФРАМ” и „Национални транспортни оси”, от „Градиакт Консулт” ООД, „РУТЕКС” ООД. Освен тях оферти са подали и сдружението „ТРИ ЕС КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГС”, акционерното дружество „ПЪТИНВЕСТИНЖЕНЕРИНГ”, както и ДЗЗД „ВИАДУКТИ 2012 и фирмата „ПЪТКОНСУЛТ 2000”.

Бъдещият изпълнител ще трябва да изготви и доклад за комплексна оценка на проекта.

Припомняме, че за ремонта на посочените три съоръжения по "Хемус" и "Тракия" в края на май правителството пренасочи 43 млн. лв. бюджетни средства от парите за текущи ремонти на пътища и поправка на проблемни мостове.

Срокът за изпълнението на ремонта по виадуктите е 18 месеца от датата на подписване на договорите с пътната агенция.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:29 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още