IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс сключи договор със Столична община за поддръжка на улици за 5,73 млн. лв.

В следващите 4 години холдингът ще извърши текущ ремонт и ще поддържа уличната мрежа и пътните съоръжения в районите Витоша, Лозенец, Средец и Триадица

09:24 | 17.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Трейс сключи договор със Столична община за поддръжка на улици за 5,73 млн. лв.

Трейс Груп Холд АД ще извърши текущ ремонт и ще поддържа уличната мрежа и пътните съоръжения в софийските райони Витоша, Лозенец, Средец и Триадица в следващите 4 години. Договорът със Столична община, подписан на 11 юни 2015 г., е за 5 725 440 лв. за целия период, съобщават от дружеството чрез БФБ-София.

Конкретно договорът е за „Текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения на територията на Столична община – I зона „Райони Витоша, Лозенец, Средец и Триадица“.

Но освен това той включва изграждане, изработване и поддържане на средства за организация на движението, включени в обхвата на зоната, става ясно още от съобщението.

„За останалата част от уличната мрежа, включена в обхвата на зона I, заплащането ще се извършва на база конкретни възлагания за количеството на действително извършени и приети работи по договорени единични цени“, допълват от Трейс.

Финансирането е осигурено от Столична община.

Трейс Груп Холд АД и неговите дъщерни дружества поддържат републикански пътища на територията на ОПУ София, Ловеч, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Бургас, Смолян и Враца.

Вчера акциите на Трейс Груп Холд АД поевтиняха с 0,6% до 7,01 лв. за брой след 34 сключени сделки и реализиран оборот за 36,1 хил. лв. От началото на годината книжата на пътния холдинг поскъпват с 12,5%, а за 12 месеца – със 7,5%.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:16 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още