IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно дружество на Трейс Груп Холд започва изграждане на тръбопровод в Сърбия

Договорът е на стойност над 746 хил. лв., а срокът за изпълнение на строителните работи е 8 месеца

16:54 | 16.06.16 г.
Дъщерно дружество на Трейс Груп Холд започва изграждане на тръбопровод в Сърбия

Дъщерното дружество на "Трейс Груп Холд" АД -  "Трейс ПЗП Враня" ООД, започва изграждането на тръбопровод при язовир "Първоняк" в Сърбия, обяви компанията чрез сайта на БФБ-София.

"Трейс ПЗП Враня" ООД е подписало договор за изграждане на тръбопровод за необработена вода към язовир "Първоняк" – ППВ Кумаровска чука (Враня) по програмата за водоснабдяване и канализация в средно големи общини в Сърбия.

Договорът е на стойност 746 462,54 лв., а финансирането е осигурено от JV “SADE CGHT – VEOLIA-TELEKOMUNIKACIJA – TRACE PZP VRANJE DOO VRANJE”.

В съобщението се посочва, че договорът е влязъл в сила на 15 юни, а срокът за изпълнение на предвидените строителни работи е 8 месеца.

Ще бъде изграден водопровод с обща дължина от 4,2 км. Строително монтажните работи включват изкопни работи, монтаж на тръбите, изграждане на свързващи разпределителни шахти, укрепване на речното корито и др., посочват от холдинга.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината

„Трейс ПЗП Враня" ООД е част от групата на „Трейс Груп Холд“ АД от началото на 2015 г. Дружеството изпълнява дейности по поддръжка и реконструкция на улици и пътища на територията на 13 общини в Сърбия.

От началото на годината акциите на „Трейс Груп Холд“ АД поевтиняват с 22,1% при пазарна капитализация от 133,052 млн. лв. След две сделки днес книжата на холдинга поскъпнаха с 3,74% до 5,50 лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:44 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още