IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерни на Трейс фирми с нови договори в Сърбия за над 1,1 млн. лв.

Трейс ПЗП Ниш и Трейс ПЗП Враня си осигуриха четири договора за поддържане на пътища и ремонт на улици

09:55 | 11.04.16 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Дъщерни на Трейс фирми с нови договори в Сърбия за над 1,1 млн. лв.

Две дъщерни дружества на Трейс Груп Холд АД подписаха общо четири нови договори в Сърбия за 1 173 283,73 лв. без ДДС, съобщава пътният холдинг чрез БФБ-София.

На 30 март Трейс ПЗП Ниш АД е подписало договор за поддържане на пътища на територията на община Бела паланка. Стойността на договора е 78 693 лв., а срокът за изпълнение е 24 календарни дни.

През март дружеството е подписало и договор за постоянна поддръжка на улици и общински пътища на територията на община Пирот. Срокът на действие е до 31 декември 2016 г., а стойността – 265 хил. лв.

Финансирането на дейностите е от бюджета на общините Бела паланка и Пирот.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината

Другото дъщерно – Трейс ПЗП Враня ООД, е сключило договор за изграждане, реконструкция и рехабилитация на улици в град Враня. Стойността на този договор е 261 587 лв. Проектът е финансиран от общинския бюджет на Враня и се предвижда да бъде изпълнен за 120 календарни дни.

Трейс ПЗП Враня е подписало и още един договор през март. Става дума за ремонт и реконструкция на улици на територията на общините Вранска баня, Враня, Лесковац и Сурдулица. Общата им стойност е 570 хил. лв.

От началото на годината акциите на Трейс Груп Холд АД поевтиняват с 2,8% до 5,55 лв. за брой и 134,31 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:42 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
sasho7777
преди 8 години
Това наистина е голяма поръчка "Трейс ПЗП Враня е подписало и още един договор през март. Става дума за ремонт и реконструкция на улици на територията на общините Вранска баня, Враня, Лесковац и Сурдулица. Общата им стойност е 570 лв."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още