IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амитабх Вардхан: Cine Grand има интерес към балканските страни

Мултиплексите на Cine Grand в България се опитват да отговорят на исканията на различните зрители, без да забравят колко важно е българското кино

08:17 | 13.05.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Cine Grand</em></p>

Снимка: Cine Grand

Смятате ли, че арт хаус киното може да намери място в Cine Grand?

Може, разбира се. Наскоро си партнирахме със София филм фест. Ще продължим да работим с такива събития. Ако има филми, които хората искат да гледат и които имат пазарен потенциал, защо не. По същия начин се опитваме да прожектираме всички български филми. Въпросът е, че кината ни са изцяло дигитализирани, така че е необходимо филмите също да са дигитални, а не на лента.

Каква е личната ви мечта, свързана със Cine Grand?

Трудно е да се каже каква е мечтата ми, защото мечтите се променят всеки ден. Вчера исках да е най-доброто кино в Бургас, днес съм в София и искам нещата тук да са прекрасни. Мечтая да стане наистина най-доброто кино. За мен е особено важно и да имаме добро партньорство с всички, които са част от нашия бизнес – клиентите ни, дистрибуторите, създателите и инвеститорите. За мен е важно тези хора да кажат, че вършим добра работа. Това е най-трудната задача от всичко.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:17 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 7 rate down comment 1
Тялото
преди 9 години
Те хубаво имат интерес и желание, ама да вземат да придобият и някакви умения и познания преди да правят най-скапаните кина. Един път ходих в тяхното и мисля че ми беше за последно. В средата точно под екрана имаше бял чаршаф, покриващ нещо (може би изтекла реклама), позицията на екрана е твърде висока за долната половина редове, контраста е много зле. Най-интересното обаче беше че в един момент се оказа че залата е пълна а идват още хора с дублирани места на билетите. "Любезно" им предложиха да им дадат дървени столове пред 1ви ред и се разправяха 15 мин от филма.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още