IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво обичат да правят богатите?

Ново проучване разкрива колко телевизия гледат заможните хора, как възпитават децата си и кога започва денят им

17:55 | 02.02.14 г.
<p>
	Бил Гейтс, Снимка: <em>Ройтерс</em></p>

Бил Гейтс, Снимка: Ройтерс

Какво е общото между телевизионната звезда Опра Уинфри и инвестиционното гуру Уорън Бъфет? Разбира се, огромните им банкови сметки, но и нещо друго. Ново проучване на NowSourcing, компания, която се занимава с маркетинг в социалните мрежи, разкрива интересни детайли за навиците и чертите от характера на най-богатите хора на планетата.

Анкетата определя за богати, хора, които изкарват повече от 160 000 долара годишно и притежават активи на стойност минимум 3.2 млн. долара.

Проучването, което е публикувано от Entepreneur.com, разкрива например, че ако искате част от успеха на Бил Гейтс, ще трябва да ставате рано, да правите физически упражнения, да четете повече, почти да не гледате телевизия и ежедневно да разполагате със списък със задачи.

За повече насоки, разбивка по полове, както и къде живеят 31.7 милиона милионери по света, разгледайте информацията по-долу.

Колко?

Според статистиката, базирана на информация от 2013 г., в света има 31 680 000 милионери, както и 1426 милиардери, чието състояние е измерено в американски долари.

Според Forbes най-богати през 2013 г. са били:

Карлос Слим (Telmex) - 73 млрд. долара

Бил Гейтс (Microsoft) - 67 млрд. долара

Амансио Ортега (Zara) – 57 млрд. долара

Уорън Бъфет (Berkshire Hathaway) – 53.5 млрд. долара

Лари Елисън (Oracle) – 43 млрд. долара

Последна актуализация: 14:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още