IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата Dacia Duster – на цената на старата

Обновената версия на модела ще стартира от 11 900 евро

11:05 | 02.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Dacia</p>

Снимка: Dacia

Обновеният кросовър Dacia Duster ще се продава в Европа на същите цени, на които се предлагаше и стария модел, съобщиха от компанията-производител. Въпреки промените в екстериора и интериора и подобрените системи за безопасност, базовата версия на модела във Франция ще стартира от 11 900 евро. Точно толкова струва и предишната.

Сред новостите при Duster са фронтални и странични въздушни възглавници и електронна система за стабилизация, които досега бяха достъпни единствено срещу доплащане. Освен това кросовърът е с подобрена шумоизолация. Както и със значително модернизиран дизайн.

Екстри като мултимедийната система MEDIANAV с навигация и цветен сензорен дисплей, датчик за температурата на въздуха извън автомобила, подгряване на предните седалки, а също така активен круз-контрол и задни сензори за паркиране, обаче ще се предлагат само при високите нива на оборудване.

Във Франция обновената Dacia Duster се предлага с 4 мотора – нов четирицилиндров турбоагрегат 1.2 TCe с мощност 125 к.с., два турбодизела – 90 и 110 к.с, както и 1.6-литров атмосферен агрегат с мощност 105 к.с, който може да работи както на бензин, така и на газ.

Цените в България също ще запазят старите си нива. Повече подробности очаквайте в близките седмици, когато ще се състои официалната му премиера на нашия пазар. 

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:02 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още