IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mercedes-Benz разкри интериора на новия E-Class

Премиерата на седана ще се състои след месец

13:25 | 09.12.15 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Mercedes-Benz</p>

Снимка: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz разкри официално интериора на новото поколение E-Class, чиято световна премиера е насрочена за месец януари 2016 г.

От първите официални снимки става ясно, че салонът на E-Class е до голяма степен заимстван от по-големия и скъп модел S-Class. Използвана е същата схема с два големи дисплея. Единият заменя уредите на арматурното табло, а другият, разположен на централната конзола, отговаря за инфо-развлекателната система на автомобила.

Сходно при E-Class и S-Class е също така разположението на вентилационните отвори, както и на бутоните за управление на седалките. Основните разлики са в долната част на конзолата, която при новия седан демонстрира различна подредба на бутоните.

Представеният на снимките модел разполага с тапицирано с кожа табло и елементи от натурално дърво. При различните версии на оборудване ще се предлагат различни волани, дисплеи и тапицерии, част от които могат да бъдат видени в галерията от снимки.

Към момента липсва подробна информация на Mercedes-Benz E-Class, но се очаква моделът да получи система NFC, чрез която собственикът ще може да използва своя смартфон като ключ за достъп до колата. Подобно на новата BMW 7-Series, мобилното устройство ще може да се използва и като дистанционно управление за паркиране на автомобила.

Всички подробности за седана ще бъдат разкрити по време на автомобилното изложение в Детройт през януари. Стартът на продажбите е насрочен за април 2016 година, когато се очаква да видим и версията комби.

Още снимки и подробности за новата E-Class вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още