IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Dacia показа новия Duster

Обновеният модел ще бъде представен във Франкфурт

15:07 | 28.08.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Dacia</p>

Снимка: Dacia

Румънската автомобилна марка Dacia, която е част от алианса Renault-Naissan, разпространи първите снимки и информация за новия Duster. Става дума за модернизация на настоящото поколение, като премиерата ще се състои след две седмици във Франкфурт.

От разпространените две официални фотографии се вижда, че автомобилът е получил леки промени в екстериора, които само подчертават познатия му вид. Според дизайнерите на марката този ход е логичен, тъй като именно формите на колата са изиграли решаваща роля за пазарния й успех.

Основните промени в предната част обхващат фаровете, решетката на радиатора и бронята. Отзад обновлението е аналогично, като личи най-вече при светлините и при изпускателната система, която вече разполага с хромиран накрайник. Освен това, разлики се откриват и в релсите на покрива, алуминиевите джанти и означенията 4WD.

Промените в интериора остават загадка, но спекулациите сочат, че модернизацията там е по-мащабна. Очакванията са за нова централна конзола, нови седалки и волан, както и ново управление на електрическите прозорци, позиционирано на самите врати. Очакват се и нови опции, сред които и круз-контрол.

Няма информация и за двигателите, като предишните информация твърдяха, че сред тях ще попадне 1.2-литров бензинов турбо-мотор с мощност 115 к.с.

Всички подробности ще станат ясни по време на премиерата във Франкфурт.

Всички снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:04 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още