IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Skoda показа проходимата версия на Superb

Моделът Outdoor се предлага с избор от 7 двигателя

11:51 | 22.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Skoda</em></p>

Снимка: Skoda

Компанията Skoda представи всъдеходна версия на обновеното през 2013 г. комби Superb. Модификацията е получила добавка Outdoor към името си и вече се предлага на пазарите в Европа.

От стандартния вариант новата версия се отличава с пластмасови защитни кори и променени предна и задна брони. В същия цвят като предпазните кори са боядисани и лайсните на вратите, както и релсите на покрива.

Пакетът Outdoor, чиято цена е 1695 евро, ще се предлага с голям избор от двигатели – 4 бензинови и 3 дизелови. Най-малкият е с обем 1,4 литра, а най-големият – 3,6-литров V6 с мощност 260 к.с. Клиентите ще могат да избират между 6 и 7-степенна DSG трансмисия, а също така и между предно предаване или задвижване на четирите колела Haldex от четвърто поколение.

Очаква се догодина да видим и следващото поколение на Superb. Тогава от гамата двигатели ще отпадне 6-цилиндровия бензинов мотор, който в момента е най-мощният за модела.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още