IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Twitter пуска функция за създаване на анкети

Компанията разширява функциите на социалната си мрежа под ръководството на временния си изпълнителен директор

13:03 | 25.09.15 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Twitter, която продължава да добавя нови функции в платформата си под ръководството на временния главен изпълнителен директор Джак Дорси, вече дава възможност на потребителите да създават анкети и да следят резултатите от тях, пише Bloomberg.

В четвъртък главният финансов директор на Twitter Антъни Ното започна да публикува туитове, включващи анкети. Говорителят на базираната в Сан Франциско компания Али Павела заяви, че Twitter експериментира с нов начин за анкетиране на потребителите в социалната мрежа.

Twitter не е първата онлайн компания, която пуска подобен тип анкети. Facebook и Google предоставят същата възможност на своите потребители, а бизнес моделът на SurveyMonkey е базиран именно около тази функция.

Добавяйки анкетите, Twitter се опитва да открие начини да достигне до повече хора и да увеличи броя на потребителите си. От началото на тази година тя представи услуга за набирането на средства за президентските кампании в САЩ, бутон за купуване на билети за събития и приложение за стрийминг на видео на живо, наречено Periscope. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:46 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още