IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Премиум версия на Galaxy S5 може да се появи през юни

При някои бройки от Galaxy S5 има проблем с камерата, потвърди корейският производител

12:18 | 28.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
Премиум версия на Galaxy S5 може да се появи през юни

Още след официалното представяне на Galaxy S5 в края на февруари се появи информация, че Samsung подготвя и по-скъпа версия, която ще предлага с още по-напомпани характеристики и премиум дизайн. Според спекулациите новата премиум серия се казва Galaxy F, а с нея Samsung ще надгради суперпопулярните модели от линията Galaxy S, предлагайки още повече екстри. 

И макар че корейската компания отрече да работи по такъв модел, което е очаквано, предвид възможността това да се отрази негативно на продажбите на оригинала, сега се появи нова информация от корейски медии. От родината им заговориха, че т.нар. Galaxy KQ ще излезе през юни. 

Специалното издание на Galaxy S5 може да се появи около юни, което означава само два месеца след премиерата на оригиналната версия, твърди сайтът Asia Today. Едно от най-важните подобрения ще бъде по-добрият дисплей, който ще бъде с диагонал 5,2 инча и супервисока резолюция от 2560х1440 пиксела. Очаква се с подобен дисплей да се появи и новият флагман на LG. 

Междувременно Samsung потвърди, че "много ограничено" количество от произведените до момента Galaxy S5 имат проблем с ползването на камерата, който се изразява в съобщения с грешка при стартирането ѝ. От Samsung обясняват, че проблемът идва от усложнения в компонента ROM (Read Only Memory), съхраняващ информацията за работа на камерата. Съобщението "Warning: Camera Failed" се появява предимно при потребители в САЩ. От Samsung и операторите са реагирали и ще направят замяна с коректно работещ Galaxy S5, предаде Ройтерс. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още