IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Генератор на внимание

Renault Twizy използва и произвежда ток, а външният му вид е толкова радикален, че останалите коли на улицата се потискат

13:37 | 17.08.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимки: <em>Investor.bg</em></p>

Снимки: Investor.bg

Искали ли ви се е да се почувствате като рок звезда? Да срещате много хора, които да ви посрещат с усмивка, въодушевление и щастие. Ако не умеете да свирите на никакъв инструмент, нямате банда, а тесните дънки не са ви по стила, може би има един "автомобил", който да ви достави всички тези емоции. Ако не беше заглавието и снимката, вероятно бихте си помислили, че става въпрос за някое безбожно скъпо Ferrari или нещо от този сорт. Но ако беше така, тогава защо сме оградили думата автомобил в кавички. Защото става въпрос за Renault Twizy, ето защо.

Води се автомобил, но ние по-скоро бихме го нарекли чудо на четири колела. Седнахме за пръв път в него по време на официалната му премиера в Женева през 2012 година. Колкото и да ни убеждаваха от ръководството на Renault, че Twizy ще излезе на пазара, ние така и не повярвахме, че това ще се случи. Още по-малко в България. Но вижте го. Той е тук и е готов да разтърси представите ви за градската мобилност.

Как се случва това разтърсване?

Първо, движите се единствено на ток. Убедихме се, че с нормално шофиране можете да изминете 70-80 километра. След което ще трябва да извадите зарядното за телефона си от контакта и да го замените с това на Туизи, което е скрито под емблемата в предната част. Зареждането отнема 3 часа и половина и много преди работният ви ден да е свършил, можете да поемете в нова посока. Просто се уверете, че някъде по пътя има друг контакт. Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 21:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Анализи виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Xamsterdamm
преди 9 години
Срещат се тук и са пълна подигравка, хората ги класират в една група с мопедите хахахаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още