Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Пълна конфузия: Защо Тръмп все защитава Путин?

Американските тайни служби обявиха, че Русия се е месила в предизборната кампания в САЩ, но Тръмп явно вярва повече на руския президент

Пълна конфузия: Защо Тръмп все защитава Путин?

Снимка: Ройтерс

Почти няма друга външнополитическа тема, по която Доналд Тръмп толкова трайно да следва една линия, както в отношенията с Русия. Спрямо Китай той се извъртя на 180 градуса, по същия начин промени и изявленията си по адрес на канцлерката Ангела Меркел, пише в свой коментар Райнхард Везер за FAZ. 

Още по темата


За Северна Корея, за Сирия и за други конфликти казва ту едно, ту друго. Но за руския президент Владимир Путин Тръмп се изказва все така положително - и по времето на предизборната си борба, и след нея. И само когато в САЩ се надигне особено остра критика срещу странните му изявления, той прави по някое малко уточнение.

Същото се случи за пореден път и сега. Най-важните американски тайни служби излязоха с оценката, че миналата година Русия се е намесила в предизборната борба в САЩ, а Тръмп веднага помете това твърдение с думите, че вярва на президента Путин, след като той отрича да е имало подобна намеса.
Конфузията не стана по-малка от направеното с половин уста доуточнение, че той, разбира се, заставал зад своите тайни служби.

Просто това е поредното доказателство колко спешно се налага да бъдат разследвани отношенията между екипа на Тръмп и Москва.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (24)

   1| 2| 3    
4
 
6
 
24
преди 1 година
М-да путин се бил намесил в изборите в САЩ , в изборите в Франция, в Брекзита , във независимоста на Каталуня, в изборите в Бълтария , в изборите в Дания и так дале.....
Не ви ли писна от глупости ......... вече ме е страх да отворя кутия с копърка да не изпълзи и от там .....то бива параноя ама по тая тема вече прекалиха.....
1
 
7
 
23
преди 1 година
Няма профилна снимка
„ ... Просто това е поредното доказателство колко спешно се налага да бъдат разследвани отношенията между екипа на Тръмп и Москва.
По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов ... „

Просто, защо ли не съм изненадам, ама изобщо не съм изненадан, а не мога да напиша повече защото отново ще ме блокира! :)
1
 
10
 
22
pinoccio до: Стоян Петров
преди 1 година
Няма профилна снимка
Точно така, друже - Севера срещу Юга, ако ти е по-лесно. Въпрос на гледна точка, ти си по-космополитен. Ако беше по-метрополитен, щеше да е кв. "Обеля" срещу мол "Парадайз".
1
 
9
 
21
Mavi Goz до: pinoccio
преди 1 година
Всяка динамична система се стреми към покой, а системата на капиталистическите стоково-парични отношения се стреми към своя естествен точков атрактор - тръстът. Казано на френски - към концентрация на парите във все по-големи количества на все по-малко места и като теоретична точка на покой - всички на едно място. Като в играта "Монополи" - тя е опростен, но достоверен модел.
Всички действия срещу естествения стремеж на силите на тази система са с източник от друга, противостояща "от ляво" система, която също се стреми към своя атрактор - премахването на стоково-паричните отношения в пространството, в което съществува. И към днешна дата двете интензивно си разменят кварки и енергизират хаоса... И те така.... :lol:
5
 
2
 
20
Стоян Петров до: KPetkov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Така е! Но когато нямаш средства(пари) не е необходимо да заблуждаваш другите, че си суперсила. Приеми се какъвто си.

Още от Анализи
България е на 40-то място в класацията за борба с климатичните промени