IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"България Ер" отчете ръст на пътниците си по осем дестинации

Засилва се интересът към полети за Москва, Амстердам, Париж, Цюрих, Лондон, Берлин и Брюксел преди коледните и новогодишните празници

14:00 | 09.10.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: &quot;България Ер&quot;</p>

Снимка: "България Ер"

Ръст на пътниците по осем дестинации отбелязва от началото на годината националният превозвач "България Ер" .

Най-голямо увеличение на пасажерите спрямо миналата година се наблюдава по линиите за Тел Авив. От януари до октомври ръстът при тях е 20%, отчита авиокомпанията.

Данните показват, че между 10 и 15% повече са пътниците, които летят с "България Ер" от София до Москва, Цюрих и Прага, пише в прессъобщението на националния превозвач.

В "България Ер" констатират голям интерес към дестинации като Париж, Берлин, Виена и Амстердам, където увеличението на пасажерите е около 10%.

При останалите линии търсенето се запазва на същото стабилно ниво като през миналата година.

От "България Ер" прогнозират, че до края на годината ръстът по дестинациите да се увеличи с още между 5 и 10 процента заради предстоящите коледни и новогодишни празници.

Засега най-много резервации за пътуване в дните около Коледа и Нова година са направени към Москва, Амстердам, Париж, Цюрих, Лондон, Берлин и Брюксел.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
vezna
преди 6 години
Не е изненада този ръст. Полетите им са в удобно време, на достъпни цени, а качеството на услугата се подобрява всяка изминала година.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още