IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данните за сектор „Държавно управление“ ще са във фокуса на седмицата

Националната статистика ще публикува данни за образованието в България за 2019/2020 учебна година

09:08 | 20.04.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Пет седмици след обявяването на извънредното положение в нашата страна заради пандемията от коронавирус ще излязат статистически данни, които ще дадат информация, свързана с развитието на българското стопанство – за икономиката и финансите на държавата.

В понеделник (20 април), втория ден от Великден – Светли понеделник, се поставя началото на Светлата седмица. 

Във вторник (21 април) Националният статистически институт ще обяви предварителни данни за 2019 г. за нефинансовите показатели за сектор "Държавно управление".

В сряда (22 април) статистиката ще обяви нефинансови национални сметки за институционални сектори "Държавно управление" и "Останал свят" за четвъртото тримесечие на миналата година.

От НСИ ще научим предварителни данни за 2019 г. според нотификационните таблици за дълга и дефицита на сектор "Държавно управление".

Ще излязат данни за основни макроикономически показатели за сектор "Държавно управление" през четвъртото тримесечие на 2019 г.

В четвъртък (23 април) Българската народна банка ще информира какви са тримесечните финансови сметки по институционални сектори през декември 2019 г.

От НСИ ще излязат окончателните данни за противообществени прояви и престъпления на малолетните и непълнолетните през 2019 г.

В петък (24 април) Статистиката ще публикува данни за образованието в България за 2019/2020 учебна година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:07 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още