IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЗАД „Армеец“ с номинации в 3 категории на потребителската класация „Любимите марки“

Първият етап на класацията приключва на 1 юни, а вторият ще продължи до 15 юни

16:58 | 26.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
ЗАД „Армеец“ с номинации в 3 категории на потребителската класация „Любимите марки“

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ за поредна година ще се състезава в потребителската класация „Любимите марки“. Този път компанията е номинирана не в една, а в цели три категории.

Всеки, който иска да подкрепи ЗАД „Армеец“, може да гласува за компанията в категориите „Застрахователни компании“, “Финансови институции“ и “Любим работодател“ до 1 юни, когато приключва и първият етап на класацията. Той ще отличи шестте компании от всяка категория, които ще продължат в надпреварата.

Втората част на конкурса ще започне на 6 юни и ще продължи до 15 юни. Тя ще открои трите любими марки за различните отрасли, а между 20 и 28 юни ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите. Може да подкрепите ЗАД „Армеец“ на https://mylovemarks.eu/.

ЗАД „Армеец“ е едно от най-големите и успешни застрахователни дружества в България. Компанията е утвърден лидер в Каско застраховането, предлага богата гама от застрахователни продукти, широка дистрибуторска мрежа и има развита клонова мрежа от 53 агенции и 34 представителства на територията на цялата страна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:40 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още