Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Как да разпознаем лидерите на бъдещето?

Новите технологии и онлайн обученията промениха начина, по който младите лидери се развиват

Как да разпознаем лидерите на бъдещето?

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria 

За да си лидер, е необходимо да имаш перфектна организация и стратегия, познанията и опита какво прави един отбор толкова силен. Това каза Роберто Патраси, откривател на таланти за ФК Милан до 2013 г., по време на международната конференция "Образование и бизнес - Бъдещите лидери", организирана от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria днес.

Новите технологии в четвъртата индустриална революция дават възможност за персонализация, скъсяват цикъла на производството и по този начин позволяват бързо съобразяване с конкретните изисквания на даден човек. От друга страна, те дават достъпност до бързо и лесно реализиране на идеите на отделните индивиди, стига те да са иновативни, посочи Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на глобалния договор на ООН.

гледано: 2056   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
2 гласа

Бизнесът изпревари образованието, каза предприемачът Любомир Янчев. По думите му университетите и училищата трябва да се опитат да следват промените, които се случват в реалния свят.

гледано: 2056   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
4 гласа

Справедливостта изисква по отношение на социалния прогрес да разграничаваме лидери със знак "плюс" и лидери със знак "минус". На тази база и социалният капитал, формиран от техните последователи, е белязан със същите знаци. Това го доказват и новите направления на организационната модернизация, каза доц. д-р Красимир Недялков, вицепрезидент на Варненски свободен университет.

Онлайн обученията промениха начина, по който младите лидери се развиват. Според данни на консултантската компания Markets and markets е-tech пазарът е достигнал 45 млрд. долара през 2015 г. и се очаква да достигне 100 млрд. долара през 2020 г., посочи Александър Кръстев, PR експерт.

Още видео материали от презентациите по време на конференцията може да гледате в сайта на Bloomberg TV Bulgaria

По статията работи: Екип на Bloomberg TV Bulgaria

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (3)

1
 
6
 
3
преди 3 години
Мavi Goz направо убийствен точен коментар.С един такъв имащ се за лидер го заведох за риба на реката,И по едно време го гледам стиска гъзерете.Викам му кво бе юнак а он ми вика *** ми се.Аз му викам ми клякай и сери а он ми вика ми няма тоалетна няма и тоалетна хартия направо изпаднах в потрес....Обаче го насви яко и нашия свали гащите...А с какво да се изтрия ми вика.А аз му се смея и му казвам я скивай колко вода има клякай и се мии в реката,Е те това са днешните телевизионни лидери тип Камерън.Ако го пратиш с овцете овена ши го наебе.С кравите не става щото там биковете не *** те убиват направо такива женчовци.Епилиран лидер боядисан и върти дупарата....Бе Инвестора нещо взехте да изпедерастявате.
0
 
6
 
2
преди 3 години
Абе не зная , ама "counter strike" лидери никак не ми вдъхват доверие...парникови зеленчуци !
0
 
3
 
1
0pk
преди 3 години
Ще носят маска и кръгъл стоманен щит с червена звезда на него :]

Още от Bloomberg TV
Hellenic Petroleum прави преход от петролна към енергийна компания