IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Програма обединява граждани в облагородяването на междублоковите пространства

Проекти по „Зелена София“ се изпълняват от 2011 г. насам, като всяка следваща година се наблюдава нарастващ интерес от жителите на столицата

12:01 | 28.05.18 г.
Програма обединява граждани в облагородяването на междублоковите пространства

Програмата "Зелена София 2018" е добра възможност за гражданите, които искат да се включат в подобрението на зелените площи пред домовете си. Това обясни Лорита Радева, председател на комисията по опазване на околна среда към Столичен общински съвет, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Програмата за момента не включва изграждането на детски площадки, подобрението и появата на нови такива и това е посока, към която трябва да се работи, уточни Христина Христова, управител на фирмата „Етажна БГ“, предоставяща услугата „професионален домоуправител“, която също бе гост в студиото.

Проекти по програма „Зелена София“ се изпълняват от 2011 г. насам, като всяка следваща година се наблюдава нарастващ интерес от жителите на столицата.

Вижте още във видеото.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още