Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Imoti.net продължава мисията си със серия от онлайн дискусии за имотния пазар

Първата онлайн дискусия ще разгледа имотния пазар във Варна и околностите (8 юни), а втората - в Бургас и региона (15 юни)

Imoti.net продължава мисията си със серия от онлайн дискусии за имотния пазар

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Какво е състоянието на пазара на имоти в страната и как коронакризата се отрази на цените в сектора – това са само част от важните въпроси, които COVID-19 постави през последните месеци. На този фон, като част от мисията си да помогне на всички потребители и участници на пазара, Imoti.net продължава да провежда своите дискусии с бизнеса. За да спази всички препоръки за социална дистанция, първите срещи ще се проведат онлайн и ще се излъчват на живо на www.imoti.net.

В рамките на дискусиите ще бъде направен детайлен преглед на недвижимите имоти в различните региони на страната. Първата онлайн дискусия ще разгледа имотния пазар във Варна и околностите (8 юни), а втората - в Бургас и региона (15 юни). Участие в тях ще вземат водещи експерти от бранша, а модератор ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Промяната във формата на първите дискусии за годината, които Imoti.net традиционно организира в цялата страна, и преминаването им онлайн заради коронавируса, е част от стремежа на екипа да предложи обективна и актуална информация за потребителите и сектора във важен момент като настоящия. Тази година Imoti.net отбелязва 20 години от основаването си, през които се утвърди като платформата за обяви за недвижими имоти с най-голямо доверие сред потребителите и на пазара.

През юли предстои да се проведе юбилейното пето издание на Годишните награди на Imoti.net, които оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. То се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите са Investor.bg, Градът Медия Груп и Money.bg.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Добромир Ганев: В брокерския бранш няма регулация и това отблъсква потребителите