IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инж. Кръстев: Иновациите в строителството са наш приоритет

Строително-инженерната компания „Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД откри нов офис в столицата

15:17 | 09.10.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Компанията</em></p>

Снимка: Компанията

„Артстрой 1 Кънстракшън“ ЕООД, строително-инженерна компания с над 20 годишен опит, се стреми не само да оправдае високите изисквания на своите клиенти, но и да вложи повече в строителството и проектирането на всеки един възложен обект.

„Действието е ключът към успеха, но неспиращата надпревара с технологичния напредък е ключът към развитието на всеки бизнес“, заяви инж. Венцислав Кръстев, управител на компанията, на откриването на нов офис на фирмата в София. 

„Сградите се променят и модернизират, навлизат нови технологии в строителството, клиентите са по-осведомени и взискателни. Исканията им са все повече насочени в посока рекреационни изживявания и места с повече удобства, повече зелени площи, релакс зони, басейни, детски площадки, подземни паркинги и др. Всичко това започва да се превръща в почти задължителен елемент в жилищното строителство, но е и мощен двигател в работата ни“, допълниха от компанията.

Иновативният подход и високото качество на материалите удължава живота на сградите, спестява значително разходите за поддръжка, което е приоритет в изпълнението на проектите. От компанията държат строителните материали, с които работят, да притежават сертификати и декларации за съответствие, което носи добавена стойност за качество на недвижимия имот. Българите все повече осъзнават, че евтиното излиза скъпо, отчита инж. Кръстев.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 03:10 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още