IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Издадени са 278 нови сертификата за електронен подпис за бизнес клиенти

15:34 | 03.04.05 г.
Автор - снимка
Създател
Издадени са 278 нови сертификата за електронен подпис за бизнес клиенти
През март 2005 г. "Информационно обслужване" АД е издало 278 сертификата за електронен подпис за бизнес клиенти, което е три пъти повече от същия период на 2004 г., съобщиха от дружеството.

До 15 април "Информационно обслужване" АД предлага 20 на сто отстъпка от цената на най-често използвания сертификат, както и от цената за необходимия хардуер - смарт карта и четец.

Според изпълнителния директор на "Информационно обслужване" АД Александър Витанов, цитиран в съобщението, промоцията е заради нарастващия интерес на бизнеса към използването на електронните подписи, както и с нарастването на броя на услугите през интернет, достъпни чрез електронен подпис от началото на 2005 г.

Електронен подпис е необходим за подаването на справки-декларации и дневници по ДДС към Главна данъчна дирекция, за обмен на документи с държавната и общинската администрация, както и за регистриране и подаване на информация по трудови договори и осигурителни вноски към НОИ по електронен път.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:53 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още