Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Finance Academy с нови лектори и курсове по практическо инвестиране, акции и криптовалути

Към академията се присъединяват международно установени имена, сред които Пламен Моновски, Валентин Михов и проф. д-р Даниела Бобева

Finance Academy с нови лектори и курсове по практическо инвестиране, акции и криптовалути

Образователната организация Finance Academy дава начало на второто издание на програмата "Инвестиции и лични финанси".

Към академията се присъединяват и нови международно установени имена, сред които Пламен Моновски - създател на Ledger Capital и най-младият изпълнителен директор в най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят BlackRock, Валентин Михов - блокчейн и крипто експерт, и проф. д-р Даниела Бобева - бивш вицепремиер и автор на първия в България учебник по лични финанси.

След успешния старт на Академията в началото на годината екипът стартира есенния прием за 2021 – 2022 г. Обученията ще дадат още повече практически знания и умения относно финансовото управление, създаване и управление на инвестиционни стратегии и изграждането на дългосрочно богатство. Към програмата са добавени и нови курсове, разглеждащи най-актуалните теми от бизнеса, сред които “Инвестиции в криптовалути” и “Практическо инвестиране”.

“След успеха на първия сезон на Finance Academy успяхме да привлечем още доказани имена в програмата ни. Опитът, общуването и обратната връзка на курсистите ни помогна да разработим следващата ни програма за инвестиции и лични финанси, която е надградена с нови теми и лектори със световна разпознаваемост. Считаме, че постигането на финансова независимост и създаването на дългосрочен добър стандарт на живот през следващите години ще бъде пряко зависимо от знанията и уменията ни в сферата на инвестициите и работа с дигитални активи. Това е и мотивацията ни да подготвим достъпна програма, която обяснява ключови икономически принципи на достъпен език и отговаря на бъдещите образователни нужди. Целта ни е до 2030 г. всеки българин да премине през програмата и да подобрим стандарта на живот в страната”, сподели основателят на програмата Георги Захариев. 

Приемът по цялостната програма “Инвестиции и лични финанси” стартира с безплатен курс на 18 октомври. Всички желаещи могат да натрупат практически познания за личните финанси, инвестирането в акции, имоти и стратегическо бизнес планиране. Всички курсове от програмата можете да разгледате на financeacademy.bg

Finance Academy е иновативна образователна организация, която предоставя практически насочени обучения от доказани лектори в сферата на инвестициите, финансите и управлението на активи на достъпен език за начинаещи инвеститори. Мисията на академията е да изгради практически умения за подобряване на личния стандарт, дългосрочното богатство и финансовата култура на всички българи. 

Записването за безплатната програма ще бъде отворено до 18 октомври на адрес https://financeacademy.bg/

Първите лекции в безплатния курс “Основи на инвестициите” стартират безплатно на 18 октомври от 19:00 часа.

Предстоящи курсове през есенно-пролетния сезон 2021 г. - 2022 г.:

- Основи на инвестициите
- Лични финанси
- Инвестиции в имоти
- Инвестиции в акции
- Инвестиции в криптовалути
- Практическо инвестиране

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Други
ВУЗФ организира уебинар със световноизвестния икономист Бранко Миланович