Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Endeavor присъедини още двама излъчени от българския офис предприемачи

Глобалната мрежа разширява присъствието си и в съседни страни, за да насърчи регионалното сътрудничество между предприемачите в Югоизточна Европа

Endeavor присъедини още двама излъчени от българския офис предприемачи

Бранислав Николич Снимка: Endeavor България

Глобалната мрежа Endeavor, която подкрепя 1793 предприемачи, ръководещи 1124 компании в 33 страни, избра в редиците си Александър Димитров и Бранислав Николич, основатели на компанията Novalogy, по-известна с продукта си – терапевтичните очила AYO.

Още по темата

Двамата преодоляха всички етапи в селекционния процес на организацията и получиха единодушно одобрение на нейния 84-ти международен селекционен панел (ISP), който се проведе на 11-13 декември в Стеленбош, известен винопроизводителен район в Южна Африка (ЮАР), информира българският офис на Endeavor. 

Александър Димитров и Бранислав Николич са основатели на Novalogy, която произвежда терапевтичните очила AYO, от които от 2015 г. до края на 2018 г. са продадени повече от 10 хиляди броя в над сто страни.

“Излъчването на Александър Димитров и Бранислав Николич е част от стратегията ни за разширяване на присъствието на Endeavor и в съседни на България страни с цел насърчаване на регионалното сътрудничество между предприемачите в Югоизточна Европа. Ще се стремим да привличаме и подкрепяме директно талантливи предприемачи от региона. По този начин ще подпомагаме и развитието на предприемаческите екосистеми в тези страни, като пренасяме опита на България в тази област”, коментира Момчил Василев, изпълнителен директор на българския офис на Endeavor.

Александър Димитров, един от двамата основатели на Novalogy, каза, че по време на международния селекционен панел в ЮАР, са разказали за бизнеса си пред пред десетки успешни бизнес лидери и предприемачи.

“От тях научихме много и получихме безценни съвети и насоки”, посочи той.

Предприемачите в глобалната мрежа на Endeavor, излъчени от българския офис на организацията, вече са 23, а българските компании – 14. 
 

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Европа
Продажбите на Philips изпревариха очакванията на анализаторите