Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хай-тек

Вече се произвеждат частите за телевизора на Apple

По всяка вероятност Sharp ще прави дисплеите за iTV, който се очаква да се появи през второто или третото тримесечие на 2012 г.

Според специализирания сайт Digitimes.com, Sharp ще бъде производителят на дисплеите на все още незаявените официално телевизори на Apple.

Поне в началото на предлагането, устройството, което ще се продава под наименованието iTV, ще е налично в големина от 32 и 37 инча.

Според Digitimes още от ноември Samsung Electronics е започнал да произвежда чипове за iTV, а други доставчици ще започнат производства на части в началото на 2012 г. Според различни публикации телевизорът ще се появи на пазара през второто или третото тримесечие на 2012 г.

Спекулации има и около Apple TV: по всяка вероятност т. нар. Set-Top-Box (устройство, което прехвърля съдържание от интернет в телевизора), ще се появи още през 2012 г. в нов вариант. Причината за тези спекулации според Digitimes е силното смъкване на цената на този продукт - с около 10%. Подобна стъпка компанията предприема обикновено непосредствено преди пускането на нова версия. 

По последни данни iTV ще бъде телевизор с гласова и жестомимична навигация. Той трябва да може да си комуникира с таблети и смартфони и да позволява по време на видео стрийминг преминаване към мобилни устройства. Освен това той ще има достъп до облачно съдържание в iCloud. Чрез iTunes Apple може да предлага филми, музика и игри. 


Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от