IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартират предварителните поръчки на iPhone SE

Потребителите могат да заявят покупката и на iPad Pro

15:04 | 24.03.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Новите устройства на Apple – iPhone SE и iPad Pro са вече достъпни за предварителна поръчка преди официалното им излизане на пазара след седмица, пише Independent.

Новият телефон е рекламиран от технологичната компания като най-евтиния в историята ѝ и включва повечето от функциите на iPhone 6s, като използва дизайна на панела на iPhone 5S.

Таблетът iPad Pro разполага с почти всички функции на големия таблет, който беше пуснат в продажба в края на миналата година, но е с 9,7-инчов екран. Размерът е същият като на първия iPad и този на iPad Air.

И двете устройства вече са достъпни за предварителна поръчка. Продажбата им ще стартира на 31 март в САЩ, Великобритания и няколко други страни.

Сайтът на Apple Store показва, че устройства, купени днес, ще бъдат доставени на същата дата, в която започват официалните продажби в търговската мрежа. Освен това ще бъдат налични в Apple Store и в магазините от мрежата отново тогава.

В САЩ цената на iPhone SE започва от 399 долара. По-малкият размер iPad Pro стартира на цена от 500 долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още