Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Клуб Инвестор готви дебат за предизвикателствата пред земеделците през 2017 г.

Участниците във форума ще споделят идеи как фермерите да станат по-конкурентоспособни

Клуб Инвестор готви дебат за предизвикателствата пред земеделците през 2017 г.

Снимка: БТА

Какви са предизвикателствата пред земеделците през 2017 г. - това ще обсъдят земеделци и експерти в Клуб Инвестор Агробизнес на 14 март.

Участниците във форума ще споделят идеи и опит за това как фермерите да станат по-конкурентоспособни и как как влияе досегашното финансиране върху целия сектор.

Още по темата

Фермери, представители на Министерството на земеделието и храните и експерти ще обсъдят какви са предизвикателствата и рисковете пред българските земеделци предвид ситуацията на пазара и в контекста на глобалната търговия.

Друга тема на форума са директните продажби, Наредба 26 за преработката на продукти във фермата, проблемите и предимствата за регистрираните по наредбата фермери, развитието на малкия и средния бизнес в земеделието.

В дебата ще участват експерти, които имат пряк опит и наблюдения във фермите, които са се заели да предлагат директно произведената продукция на потребителите. 

На форума ще се обсъжда кога можем да говорим за иновации в земеделието, как те могат да бъдат внедрени и какви трябва да са резултатите от това, също и как новите технологии влияят на конкурентоспособността на земеделския бизнес.

Клуб Инвестор Агробизнес ще бъде на 14 март в София, в бизнес център Capital Fort (бул. Цариградско шосе 90).

Събитието се провежда с подкрепата на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – генерален партньор и Индустриален Холдинг България.

За събитието можете да се регистрирате тук. 

***

Събитието се провежда с подкрепата на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – генерален партньор, Пионер Семена България, Bayer Crop Science и Netafim – Ирисист. Институционални партньори са Индустриален Холдинг България, Елана и Институтът за агростратегии и иновации.

По статията работиха: Надежда Бочева, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Кадър на деня за 9 май