Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Прочутият предприемач Боб Дорф ще изнесе лекция на StartUp Conference

Той ще говори за създаването на успешен бизнес с потенциал за глобално развитие

Прочутият предприемач Боб Дорф ще изнесе лекция на StartUp Conference

Боб Дорф. Снимка: фондация StartUP

Боб Дорф, едно от ключовите имена имена, допринесли за бума на старт-ъп екосистемата в света, ще бъде гост на StartUp Conference NEXT, където ще изнесе лекция пред българските предприемачи, инвеститори и гости, съобщават организаторите от фондация StartUP.

Събитието ще се проведе в Sofia Event Center на 10 и 11 октомври 2014 г., а Дорф пристига по покана на организацията Junior Achievment. Последната популяризира старт-ъп културата в страната, използвайки образователни програми за младежи в училища и университети.

Целта на StartUP Conference е да събере на едно място цялата предприемаческа общност в областта на технологиите в България. На събитието ще се представят успешни лектори, инвеститори и предприемачи от цял свят.

Сред другите акценти ще бъдат техниките за маркетиране на стартиращи компании, както и продажбите на световния пазар.

Дорф ще говори за създаването на успешен бизнес, който има потенциал за глобално развитие, базирайки се на собствения си модел за развитие на продуктите и изследване на потребителите.

Лекторът е един от най-влиятелните теоретици и практици в сферата на старт-ъпите, гостували на StartUp Conference. Боб Дорф е основател на методологията за разработване на продукти и услуги „lean startup”. Според нея всяка идея в предприемаческия бизнес се валидира чрез серия от хипотези.

Когато основава първата си компания, Дорф е едва 22-годишен, а сега зад гърба му стоят редица успешни разработени бизнеси. Той е автор на бестселъра „Наръчник на собственика на старт-ъп“, чийто съавтор е Стив Бланк, друго добре известно име в света на предприемачеството. Книгата е основополагаща за всеки млад предприемач.

В рамките на посещението си Боб Дорф ще участва в срещи и менторинг сесии с български старт-ъпи.
 

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
В Аутомотив Клъстер България се готвят да произвеждат респиратори