Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Investor Media Group: Посветени сме на комуникацията

„Клуб Инвестор“ за поредна година посрещна гости и партньори от света на бизнеса

Investor Media Group: Посветени сме на комуникацията

Таня Кръстева. Снимки: Investor.bg

Днешното събитие сме го посветили на общуването между приятели и партньори, но на общуването със зрителите посвещаваме 365 дни в годината. Това каза на гостите на годишната среща на „Клуб ИнвесторТаня Кръстева, главен редактор на единствената бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria и водеща на предаването „Бизнес среща“.

Тя цитира проучване на Bloomberg TV Bulgaria отпреди няколко дни, което показва, че основен представител на аудиторията на телевизията е високообразованият, активен човек, който взима решения.

„Около половината са управители, собственици на компании или са на ръководна длъжност. Близо 80% от нашата аудитория е с висше образование. Позиционирали сме се към най-активните от зрителите, като 60% от тях са на възраст между 36 и 55 години“, каза Кръстева и посочи, че като основен мотив на зрителите да предпочитат програмата на Bloomberg TV Bulgaria е научаването на финансови и икономически новини.

„За тях са важни коментарите, анализите, дебатите, на базата на които, зрителите споделят, че формират своето мнение. В това проучване има и друга положителна новина.  Зрителите ни искат да виждат истории на успеха, а успехът, както казва Бенджамин Дизраели се появява там, където си готов за добрите възможности, а по пътя на успеха винаги се появява вдъхновението“, заяви главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria.

Като пример за вдъхновение тя представи авиопилота Марио Бакалов, който управлява най-големия пътнически самолет в света Airbus A-380.

Въпреки че живее във Франкфурт, силната му връзка с България го кара да прекарва често време в страната ни,   ангажиран с различни проекти в интерес на социалния и бизнес живот на България.

Освен пилот Марио Бакалов е и дългогодишен инструктор в сферата на човешкия фактор, както и част от отрядите за бързо реагиране след авиоинциденти (CISM).

„Сбъднах детската си мечта“, сподели Марио Бакалов и заяви, че истинската причина, заради която е сред гостите и партньорите на "Клуб предприемач" са многото общи теми, които ги свързват. 

Според него професията му е призвание, а наградата за интензивния живот е работа с най-новата технология, липсата на рутина, срещата с много и нови хора.

„Всеки ден имам възможността да видя слънцето", емоционално разкри той.

Авиопилотът разкри, че често се е изправял пред трудности и за пример посочи подкрепата за проекта си, с който популяризира авиацията в България.

За свой успех той посочи кацането на най-големия пътнически самолет в София, който предизвика интереса на децата на България.

По думите му в живота има и неуспехи, но дори и в тях има полезен опит. Той е категоричен, че е най-важно да не се губи посоката.

„Светът е динамичен , трябва да се усеща промяната. За да има постижения трябва да има екипност, отговорност, лидерство и промяна. Но не може без доверие“, категоричен е пилотът, който предпочита да взема смели и креативни решения, особено в критични ситуации.

Годишният Клуб на Investor.bg бе организиран с генералната подкрепа на Пощенска Банка.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Медии
Водещата на UpDate Елена Кирилова се включи в „Тук- Там Кошер 2020“