Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Кои стартъпи могат да кандидатстват за „Вдъхновяващите 5“

Те могат да спечелят менторски сесии за развитие на бизнеса си

Кои стартъпи могат да кандидатстват за „Вдъхновяващите 5“

Илюстрация: Investor Media Group

 Кампанията в подкрепа на стартъп общността „Вдъхновяващите 5“, която Bloomberg TV Bulgaria организира по повод 5-ия си рожден ден, вече е в ход, а кандидатури ще се приемат до 15 ноември на специалната лендинг страница на проекта https://inspiring5.bloombergtv.bg, където с един клик всеки ще може да подкрепи компанията, която смята за най-иновативна и вдъхновяваща. Инициативата предлага поле за изява на иновативни и креативни български проекти, които знаят как да устоят на опустошителните бури, които нанесе COVID-19, и не се страхуват да се изправят пред неясната обстановка на утрешния ден. 

А ето и някои от най-важните акценти и отговори за всички, които искат да се включат.

Кой може да участва

В проекта могат да участват стартиращи дружества, които искат да развият и разширят своята мрежа, своите продукти и/или услуги и да популяризират своята дейност. Стартиращите фирми трябва да са със седалище в България, да съществуват не повече от три години и да имат разработен готов иновативен продукт или услуга. Кандидатстването се извършва чрез предоставяне на информацията за дружеството на: https://inspiring5.bloombergtv.bg/registration/ и ще продължи до 15 ноември. 

Потребителите избират „Вдъхновяващите 5“

Всички кандидати, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани на уебсайта на кампанията, където ще бъде разказано повече за бизнеса проекта  и историята им, целите им и вдъхновението, което стои зад него. Първите кандидатури вече са на уеб страницата на „Вдъхновяващите 5“.

Всеки може да подкрепи иновативния бизнес проект, в който открива най-голям потенциал, до 29 ноември, а през първата седмица на месец декември ще бъде обявена и „вдъхновяващата петица“. Гласуването става чрез натискане на Facebook бутона "Харесва ми" под всеки кандидат. 

Победителите получават безценни менторски сесии от водещи експерти в екосистемата 

Петте компании, които получат най-голяма подкрепа и най-много гласове на потребителите, ще получат и безценна награда: ноу-хау за развитие на бизнеса им и консултации от екип от специалисти и доказани експерти в областта на бизнес сектора, правилното позициониране на пазара и презентирането на компанията пред потенциални инвеститори. Това са Момчил Василев - управляващ директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor Bulgaria, Светозар Георгиев -  съосновател на Telerik, Telerik Academy и Campus X, Диана Стефанова - вицепрезидент „Глобална стратегия за развитие” във VMware, Адел Закут - съ-основател и председател на Борда на директорите на Clippings.com и Деян Витанов – маркетингов директор на Playco. 

Повече за кампанията „Вдъхновяващите 5“ на Bloomberg TV Bulgaria може да откриете на https://www.bloombergtv.bg/ и https://inspiring5.bloombergtv.bg/

 

 

 

По статията работи: Екип на Bloomberg TV Bulgaria

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Медии
Дир.бг стана собственик на два телевизионни канала