Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на ЕП в България

Темата на дискусията е „Европейските перспективи за Западните Балкани”

Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на ЕП в България

Утвърденият журналист и водещ на публицистичното предаване „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR Милена Милотинова беше избрана да модерира експертна дискусия на Европейския парламент в България. Темата на дискусията е особено гореща: „Европейските перспективи за Западните Балкани”. Тя ще се проведе онлайн в платформата Zoom на 23 април от 10 часа.

В експертните разговори ще се включат ръководителите на българските делегации от различните политически групи - Андрей Ковачев и Петър Витанов, Илхан Кючюк (докладчик на ЕП за РС Македония) и Ангел Джамбазки.

Събитието ще се проведе под формата на 45-минутна панелна дискусия с участието на ръководителите на политическите групи от България, представени в Европейския парламент, последвана от дискусия с въпроси от публиката.

Заради експертизата си по темата именно Милена Милотинова ще модерира дискусиите, които се очаква да породят силен обществен отзвук. В предаването „Брюксел 1“ Милотинова от години следи задълбочено и обективно развитието на горещата тема и я дискутира с най-големите експерти от страната, за да предложи възможно най-цялостната и обективната картина на зрителите на Bulgaria ON AIR.

Подробности от дискусиите и най-важните акценти от дискусията на Европейския парламент в България очаквайте и в следващото издание на „Брюксел 1“ - на 24 април от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR.

По статията работи: Екип на Bulgaria On Air
Още по темата: Медии

Последни новини

Коментари ()


Още от Медии
Verizon иска да продаде медийните си активи