IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водещата на UpDate Елена Кирилова се включи в „Тук- Там Кошер 2020“

Тя модерираше две от Q&A сесиите на сцената Hot Hive

15:18 | 24.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Водещата на UpDate Елена Кирилова се включи в „Тук- Там Кошер 2020“

Технологичният журналист и водещ на единственото по рода си предаване за високи технологии у нас UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Елена Кирилова се включи в едно от най-големите събития, които срещат млади ентусиасти с водещи бизнеси – „Тук-Там Кошер 2020“. Всяка година събитието предлага трибуна, чрез която да представи на амбициозните и можещи млади хора различни професионални възможности и ги среща с опита на успешни предприемачи.

Ели Кирилова беше модератор на специалната сцена Hot Hive, където бяха представени едни от най-иновативните български продукти. Пред любопитните погледи на десетки тя интервюира Теодосий Теодосиев, основател на Kinetik Automotive - спортна електрическа кола, създадена във Варна. Той разкри тънкостите при инвестирането в продуктови компании и разказа както за етапите, през които трябва да премине една стартираща на пазара компания, така и за предизвикателствата по пътя на нейното развитие.

По време на откриващата Hot Hive сесия на Тук-Там Кошер 2020“, Теодосиев посъветва младите предприемачи да не се отказват, защото при компаниите за продукти често първите стъпки са свързани с провал, но след няколко опита нещата се получават.

Съоснователят и изпълнителен директор на компанията за споделени електрически тротинетки HoboТеодор Рачев, бе вторият лектор, който Елена Кирилова посрещна на сцената на Hot Hive. Предприемачът коментира развитието на пазара на тротинетки в България и чужбина, като сподели своите лични наблюдения за предизвикателствата да инвестираш в област, за която все още няма установена регулация.

На събитието Рачев разкри, че компанията пуска нови, по-сигурни тротинетки в София. Изпълнителният директор не скри и плановете си за експанзия на своя бизнес в съседни пазари на Балканите. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още